Hoppa till innehållet
EUSL Logo, producerande verksamheter sida 2

VERKSAMHETER FÖR INKLUDERING, SIDA 2

EUSL Core’s producerande verksamheter, listan blev för lång för att vara hanterbar på en sida. Genomgående koncepttankar fortsätter här för att uppnå bättre inkludering i samhället. Här på sida 2 kommer fler exempel på hur det ska gå till

EUSL Logo

EUSL Entertainment

Vill man visa upp något nytt, se till att underhåll publiken. Vi vet inte om någon sagt så tidigare, men åtminstone för oss själva är det lättare att ta in något nytt om det samtidigt är intressant eller roligt. EUSL Entertainment skapar stadsevent, händelser och sådant som engagerar privatpersoner ute i samhället och är ett ypperligt tillfälle för våra medlemmar till att synas i nya sammanhang. 

EUSL Logo

EUSL Productions

Här skapar vi ny media, filmer och liknande som våra medlemmar kan tänkas behöva. Det kan även vara musik, underhållning och bistå systerorganisationen EUSL Entertainment med tjänster kring deras events. EUSL Productions lyfter också fram våra medlemmar och deltagare i Social Green House, vårt entreprenörsprogram, på ett sätt som de aldrig tidigare vågat drömma om

EUSL Logo

EUSL Studios

Allt som rör rörlig och fast media skapas här, vilket även inkluderar spel. Lärande genom spelande, så kallat gamification, är ett fantastiskt bra och framför allt roligt sätt att lära nytt eller bara komma ut och motionera. Vi minns alla att Pokémon Go fick en hel värld att motionera sommaren 2016. 

EUSL Logo

EUSL Digital Design

Finns man inte på nätet finns man inte alls. Har vi hört. Det behöver nödvändigtvis inte vara så men det ligger en hel del i det. Många gånger börjar det med en sökning på Google. Digital Design handlar mycket mer än om bara hemsidor. Här fokuseras det även mycket på UI och UX, användarupplevelsen.

EUSL Logo

EUSL Hospitality

Servicebranschen var där allt började. Ett litet ekosystem i sig självt som lever dygnet runt, medan andra arbetar eller sover. EUSL Hospitality är en övergripande verksamhet som visar upp hur vi tar servicebranschen till nästa nivå och marknadsandelar från konkurrenterna samtidigt som vi skapar nya arbetstillfällen varje dag för någon annan. EUSL Hospitality är det ansvariga driftbolaget för konceptverksamheten.

EUSL Logo

EUSL Hotels

Med inflytten i våra fastigheter tar vi givetvis på oss att visa upp gästvänligheten och bjuder in alla som vill att komma och titta på morgondagens jämställda och inkluderande samhälle. Varje litet samhälle som vi bygger upp har minst en hotellverksamhet som både är ett fullservicehotell så väl som en plats för arbetsträning och en symbol för hur turismen drar in omsättning till ett samhälle.

EUSL Logo

EUSL Restaurant HD

Precis som med EUSL Hotels ställer vi upp med ett eget, fullt unikt, restaurangkoncept som både skapar en fantastiskt god mat och upplevelse men även verkar som en lärlingsarena för människor som vill utbilda sig i praktiken mot restaurangbranschen. Restaurant HD står för Helpful Dishes, hjälpfulla maträtter, och för varje maträtt någon beställer skapas nya arbetstillfällen.  

EUSL Logo

European Hospitality Group

Servicebranschen ligger oss varmt om hjärtat, det var här det började kan man säga. European Hospitality Group är konceptverksamheten som utvecklar idéer och koncepten som sedan utförs i de övriga tre avdelningarna. Koncepten går även att använda som franchise för företagare som är intresserade. Genomgående är att allting som görs ska skapa arbetstillfällen och fokus är mer på medarbetaren än på gästen.

EUSL Logo

EUSL Brewery

Det ska ses som en verksamhet kopplad till EUSL Hospitality men målsättningen är inte att ge sig på att producera, troligtvis, världens bästa öl. Istället handlar det om att visa upp European Social Label på ett diskret vis. Överskottet går självklart in i EUSL Foundation och ut i samhället och som konsument av våra drycker har man möjlighet att även inkomma med förslag på vad överskottet ska gå till!

EUSL Logo

EUSL Motors

Vi har inte någon målsättning om att utveckla någon batteriteknik eller tävla om att sända ut någon VD i rymden. Däremot har vi en önskan om att vara med och utveckla morgondagens resande, både från A till B och nöjesresandet genom hela alfabetet. Det är inte genom minskande av saker vi ska ställa om, utan det är genom innovation och nya lösningar vi löser gårdagens problem.

EUSL Logo

EUSL Juridik

Ibland är det en trygghet att veta om man har rätten på sin sida eller ej. Men det kan också vara en väldigt dyr upplevelse. European Social Label har inte någon tanke om att konkurrensutsätta denna marknad baserat på lägsta pris, däremot kommer överskottet att gå in i EUSL Foundation. Något som i många fall är lika bra. För någon annan. EUSL Juridik är även med och arbetar i vårt projekt EUOE – Europe, Our Europe – för att utveckla det redan existerande systemet. Vilket är tvärtemot vad vårt andra projekt EUOS – Europe, Our Society – ska utföra som istället ska leda till en helt ny samhällsmodell. 

EUSL Logo

EUSL Runners

Utkörning av mat från restauranger har blivit en trend i samhället. I många fall är det även en mycket smutsig bransch med helt omöjliga villkor. European Social Label är alltid för att skapa nya arbetstillfällen men någonstans måste det etiska också finnas och det är här vår verksamhet skiljer ut sig. EUSL Runners hjälper våra medlemmars restauranger att nå ut med sin mat till sina kunder, snabbt och effektivt utan att slita ut våra medarbetare och de får även en kollektivavtalad lön. Med hjälp av EUSL Invest och EUSL Social Ventures ser vi till att det finns lämpliga fordon till att transportera maten i. 

EUSL Logo

EUSL GAP
General Athletics Practitioners

Friidrotten måste locka fler och färre måste sluta i tonåren. Här verkar det som att det nuvarande systemet håller på att implodera av sin egen tyngd. Istället vill vi satsa på friidrott för alla, oavsett kön, ålder, religion, funktionsvariation eller något annat. Tillsammans med EUSL Foundation, där EUSL GAP ses som en stor social insats, medlemmar och verksamheter så som EUSL Finans ser vi till att bygga fram ett gräsrotssystem som är likt den svenska modellen men skiljer sig på en väsentlig punkt: Engagemanget.

EUSL Logo

EUSL SAP
Sports Athletic Practitioners

Fler måste ges möjligheten till idrott, oavsett vart man kommer ifrån eller hur stor eller liten ens föräldrars plånbok är. Att idrotta ska inte behöva vara en klassfråga och definitivt inte en fråga om kön. Att det skiljer i vuxen ålder är vad det är, men för barn ska det handla mer om att få leka och testa på. EUSL SAP ser till så att fler har möjlighet att idrotta och är vår egen version på ett rikstäckande AIK-system där både pojkar och flickor ska ha möjlighet till att idrotta på samma villkor. Tack vare EUSL Foundation och EUSL Finans möjliggörs detta där bland annat fotbollar och fotbollsskor sponsras in till alla utövare. 

EUSL Logo

EUSL Impact EU

EUSL Core är en föregångsverksamhet så till vida att här bryts ny mark även om grunden mångt och mycket är detsamma som andra redan gjort. Det är inte en världssensation att starta ett personligt assistansföretag eller en flyttfirma eller något annat som EUSL Core företar sig. Vad som däremot är en sensation är hur det hänger ihop med våra uppsatta mål och hur vår impact på samhället blir EU’s, statens, regionens, kommunen och din impact. 

EUSL Logo

EUSL Ignite EU

Ignite EU är där projekt och tankar skapas och i framtiden kanske når hela vägen till EUSL Core. Ignite EU handlar om att skapa idéer på alla plan, från gräsrot till enhörning, från det interna arbetet till hur en social insats genom EUSL Foundation ska gå till och utföras i praktiken. Ignte EU handlar om att tända en samhällsförändring inom som snabbare ska leda till ett mer jämställt och inkluderande samhälle, helt eller delvis finansierat av näringslivet. 

EUSL Logo

EUSL Core – Boardrooms

Våra styrelserum

European Social Label är flera konglomerat i varandra och verkar med hög transparens. Från våra styrelserum kommer man här att kunna läsa utdrag från möten, nyheter, släpp av nya tjänster, beslut som tas med mera. Det är också härifrån nyhetstidningen EUNF – European News Flash – kommer hämta majoriteten av sina nyheter. 

sv_SESvenska
Close Bitnami banner
Bitnami